Spring ud i at lave patchwork

Elsker man at være kreativ med at sy, så vil det uden tvivl være noget for en at lave patchwork. Her kan man få lov at lege med stof, mønstre og farver.

Der findes mange forskellige hobbyer rundt omkring og man kan have mange forskellige slags interesser. En del tilhører her den kreative gruppe. Dette blandt andet fordi dette kan være en meget bred gruppe. For inden for de forskellige kreative ting, man kan gå op i, er der både det at male, tegne, strikke, sy, hækle og meget meget andet i den genre. Kigger man på det at sy, så kan det også her være mange forseklige ting. Dette kan både være design mæssigt i forhold til tøj, men det kan også være at man går op i at lave det som hedder patchwork. Eller i hvert fald har prøvet at lave det.

Patchwork er en helt særlig teknik og måde at sy på. Dette er næsten at male med tøj. Dette ved at man sætter forskellige slags stof i forskellige farver sammen til mønstre. Dette kan altså være alt muligt, og komme i mange forskellige udtryk. Dette er især noget, der kan være flot på store kludetæpper og på den måde pynte. Det kan også danne hyndebetræk til puder og lignende. Det kan altså give et helt særligt præg. Det kan være at man er god til at sy og synes dette lyder sjovt og anderledes og så er det bare at komme igang og prøve sig frem. For med den frihed, der er inden for patchwork, er det noget de fleste kan lykkedes med.

 

Vær kreativ med patchwork

 

Der er mange ting, man kan være kreativ med. En ting er at sy og her at lave patchwork. Det er måske ikke alle, som kender til det. Dette er en genre, hvor man i den grad kan være kreativ og slippe fantasien løs. Her kan man lave sammensætninger, hvor man leger både med alle mulige forskellige farver og mønster og ikke mindst stof typer. For ved patchwork handler det om at sy flotte ting ud af stofrester, hvilket det ofte vil være. Dette så det samlede udtryk giver et enten ordnet eller tilfældigt mønster. Ud over dette kan hver enkelt stykke stof også have et mønster i sig, hvilket kun gør det mere krativt. Altså er der mange muligheder for at være kreativ med patchwork.